Куряча грудка гриль


Готуємо дієтичне і смачне блюдо з курячої грудки на природі.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — курка (грудка)

  • 1/2 чашки

    — соєвий соус

  • 1/2 чашки

    — вино (біле)

  • за смаком

    — естрагон

  • за смаком

    — чебрець

  • за смаком

    — майоран

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    З курячих грудок знімаємо шкіру і ділимо на 8 частин філе. М’ясо натираємо сіллю і меленим перцем


    Викладаємо філе курячих грудок в каструлю, виливаємо вино, соєвий соус, додаємо сухі спеції і добре все перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 2 години.

    Викладаємо курячі грудки на решітку над вугіллям і обсмажуємо з усіх боків до золотисто-коричневої скоринки, періодично поливаючи м’ясо маринадом.

    Подаємо смажені курячі грудки з рисом, овочами та картоплею.

    Приємного апетиту!