«Коса» з свинини


Оригінальний святковий рецепт приготування свинячого філе, запечене в духовці.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — свинина (філе)

  • 2 скибочки

    — шинка

  • 2 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 1 зубчик

    — часник

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — паприка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування «коси» з свинини ставимо за духовку на 200 градусів.

    Шматки свинини беремо довгі і розрізаємо на 3 смуги, з одного кінця не дорезаем. Посипаємо смуги з свинини сіллю, паприкою і перцем. На одну смугу викладаємо довгий шматок шинки, на другу довге пір’я зеленого лука, третю смугу посипаємо подрібненим часником.


    Заплітаємо підготовлені смуги в косу і закріплюємо зубочисткою.


    Викладаємо підготовлені «коси» з свинини з маслом деко і змащуємо їх маслом.


    Запікаємо «коси» в духовці 25 хвилин, потім вимикаємо духовку і залишаємо ароматну свинину в духовці ще на 10 хвилин.

    Подаємо оригінальну свинину з овочами та соусом. Приємного апетиту!