Китайська локшина з овочами


Простий рецепт китайської страви. Китайська локшина з смаженими овочами і паростків квасолі.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — локшина (китайська яєчна)

  • 250 гр.

    — морква

  • 300 гр.

    — кабачок

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 150 гр.

    — квасоля (паростки)

  • за смаком

    — соєвий соус

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Чисті і очищені моркву з кабачком нарізаємо соломкою, цибулю — півкільцями


    Підготовлені півкільця цибулі обсмажуємо в олії.


    Додаємо до цибулі соломку з кабачка і моркви. Тушкуємо овочі закритими 15 хвилин.


    Додаємо паростки квасолі і трохи соєвого соусу.


    Китайську локшину викладаємо у окріп, вимикаємо, накриваємо і залишаємо на 4 хвилини і відкидаємо на друшляк.


    Готову китайську локшину поєднуємо з смаженими овочами, пробуємо на сіль.

    Ароматну китайську локшину з овочами перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!