Кесаділья з сиром і ковбасою


Кесаділья з сиром і ковбасою

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — тортилья

  • 6 скибочок

    — ковбаса

  • 6 скибочок

    — сир (Гауда, Голландський і т. п.)

  • 1/4 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 ст. л.

    — журавлина

Рецепт приготування

    Один корж тортилья змащуємо розчавленими ягодами журавлини, рівномірно розподіляємо скибочки ковбаси і нарізану цибулю.


    Викладаємо підготовлені скибочки сиру.


    Відправляємо підготовлену кесаділью на сковороду без масла і смажимо з одного боку 7-8 хвилин, перевертаємо і смажимо кесаділью ще 7-8 хвилин. Кесаділью можна приготувати в духовці при 200 градусах 15 хвилин.

    Готову ароматну кесаділью трохи охолоджуємо, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!