Кекс з ананасами


Смачний кекс в часточками консервованого ананаса, в тісто замість молока додаємо ананасовий сироп, який надає тісту неповторний аромат і смак.

Інгредієнти

  • 280 гр.

    — мука

  • 120 гр.

    — цукор

  • 5 1/2 шт.

    — ананас (консервовані кільця)

  • 100 мл.

    — сік (сироп від консервованих ананасів)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ч. л.

    — розпушувач

  • 120 мл

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    У мисці міксера збиваємо яйця з цукром до піни або збиваємо.


    Додаємо в яйця рослинне масло, сироп консервованих ананасів і продовжуємо збивати.


    Додаємо в заготовку борошно і розпушувач.


    Збиваємо і отримуємо полужидкое тісто.


    Форму (діаметр 24 див) змащуємо маслом і виливаємо заготовку для кексу.


    1 ціле кільце консервованого ананаса викладаємо акуратно посередині на тісто. 5 кілець консервованого ананаса розрізаємо навпіл і розміщуємо 9 половинок поруч один з одним.


    Випікаємо ароматний кекс з часточками консервованого ананасами в розігрітій духовці при 180 градусах 40 хвилин. Смачний кекс повністю охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!