Картопляні чіпси в духовці


Приготувати хрусткі картопляні чіпси дуже просто і всього за 15 хвилин. Домашні хрусткі чіпси в духовці з рослинним маслом і сіллю.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — картопля

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Картоплю в шкірці ретельно миємо губкою або очищаємо (за бажанням). Чисті бульби насухо витираємо паперовими рушниками. Підготовлені бульби картоплі натираємо тонкими скибочками.


    На деко з пекарської папером викладаємо підготовлені скибочки картоплі, скроплюємо маслом і посипаємо сіллю, можна додати спеції за смаком.


    Відправляємо скибочки картоплі в розігріту духовку до 200 градусів на 8-10 хвилин, поки не підрум’яняться. Домашні чіпси можна приготувати в мікрохвильовій печі, але по часу приготування довше. Невеликими партіями з маслом і сіллю викладаємо на пекарську папір і запікаємо в печі 5 хвилин.

    Готові хрусткі чіпси охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!