Картопляна запіканка з куркою і грибами


Відмінний рецепт ароматної запеченої страви їх картоплі, курячої грудки, печериць і сиру.

Інгредієнти

  • 700 гр.- картопля
  • 400 гр.- курка (філе грудки)
  • 200 гр.- печериці
  • 100 гр.- сир (твердий)
  • 400 мл.- вершки
  • 3 ст. л.- рослинна олія
  • за смаком- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Філе курячої грудки нарізаємо кубиками, очищені шампіньйони — скибочками. В олії на сильному вогні обсмажуємо підготовлені шматочки грудки до золотистого кольору, додаємо порізані печериці, сіль, перець мелений і смажимо 5 хвилин, помішуючи.


Очищену картоплю нарізаємо кружальцями, відправляємо до курки та грибів. Смажимо 10 хвилин, додаємо вершки, сіль і доводимо до кипіння.


Вершковий картопля з куркою і грибами викладаємо у форму, посипаємо зверху натертим сиром, накриваємо кришкою або фольгою і відправляємо ароматну запіканку в духовку при 200 градусах на 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності запіканку відкриваємо, щоб блюдо зверху присмажилося.

Готову ароматну запіканку посипаємо зеленню і подаємо гарячою. Приємного апетиту!