Відмінний рецепт ароматної запеченої страви їх картоплі, курячої грудки, печериць і сиру.
Інгредієнти
-
700 гр.
— картопля
-
400 гр.
— курка (філе грудки)
-
200 гр.
— печериці
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
400 мл.
— вершки
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Філе курячої грудки нарізаємо кубиками, очищені шампіньйони — скибочками. В олії на сильному вогні обсмажуємо підготовлені шматочки грудки до золотистого кольору, додаємо порізані печериці, сіль, перець мелений і смажимо 5 хвилин, помішуючи.
Очищену картоплю нарізаємо кружальцями, відправляємо до курки та грибів. Смажимо 10 хвилин, додаємо вершки, сіль і доводимо до кипіння.
Вершковий картопля з куркою і грибами викладаємо у форму, посипаємо зверху натертим сиром, накриваємо кришкою або фольгою і відправляємо ароматну запіканку в духовку при 200 градусах на 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності запіканку відкриваємо, щоб блюдо зверху присмажилося.
Готову ароматну запіканку посипаємо зеленню і подаємо гарячою. Приємного апетиту!