Картопля з мисливськими ковбасками в духовці


Ароматне блюдо з молодої картоплі і мисливських ковбасок, запечених в духовці.

Інгредієнти

  • 12 шт.

    — картопля (молодий невеликий)

  • 3 шт.

    — ковбаса (мисливські ковбаски)

  • 3 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 3 гілочки

    — кріп

  • 50 мл.

    — вода

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (свіжозмелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Молода картопля невеликого розміру ретельно промиваємо і соскабливаем тонку шкірку ножем. Ковбаски розрізаємо на кілька частин, зелений лук з кропом нарізаємо дрібно.

    Підготовлений молода картопля вкладаємо в форму, додаємо шматочки ковбасок, кріп, зелена цибуля, олія, сіль, перець і перемішуємо. Вливаємо воду і відправляємо в духовку при 190 градусів на 25-30 хвилин, поки молода картопля не станемо м’яким і не покриється золотистою скоринкою.

    Подаємо ароматну картоплю гарячою зі свіжим салатом. Приємного апетиту!

    Дивіться також: