Картопля з мисливськими ковбасками в духовці


Ароматне блюдо з молодої картоплі і мисливських ковбасок, запечених в духовці.

Інгредієнти

  • 12 шт.- картопля (молодий невеликий)
  • 3 шт.- ковбаса (мисливські ковбаски)
  • 3 пір’їнки- зелена цибуля
  • 3 гілочки- кріп
  • 50 мл.- вода
  • 2 ст. л.- рослинна олія
  • за смаком- перець (свіжозмелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Молода картопля невеликого розміру ретельно промиваємо і соскабливаем тонку шкірку ножем. Ковбаски розрізаємо на кілька частин, зелений лук з кропом нарізаємо дрібно.

Підготовлений молода картопля вкладаємо в форму, додаємо шматочки ковбасок, кріп, зелена цибуля, олія, сіль, перець і перемішуємо. Вливаємо воду і відправляємо в духовку при 190 градусів на 25-30 хвилин, поки молода картопля не станемо м’яким і не покриється золотистою скоринкою.

Подаємо ароматну картоплю гарячою зі свіжим салатом. Приємного апетиту!