Ароматне блюдо з молодої картоплі і мисливських ковбасок, запечених в духовці.
Інгредієнти
-
12 шт.
— картопля (молодий невеликий)
-
3 шт.
— ковбаса (мисливські ковбаски)
-
3 пір’їнки
— зелена цибуля
-
3 гілочки
— кріп
-
50 мл.
— вода
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (свіжозмелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Молода картопля невеликого розміру ретельно промиваємо і соскабливаем тонку шкірку ножем. Ковбаски розрізаємо на кілька частин, зелений лук з кропом нарізаємо дрібно.
Підготовлений молода картопля вкладаємо в форму, додаємо шматочки ковбасок, кріп, зелена цибуля, олія, сіль, перець і перемішуємо. Вливаємо воду і відправляємо в духовку при 190 градусів на 25-30 хвилин, поки молода картопля не станемо м’яким і не покриється золотистою скоринкою.
Подаємо ароматну картоплю гарячою зі свіжим салатом. Приємного апетиту!