Капустяний салат з овочами і салямі


Корисний хрусткий салат з двома видами капусти, буряком, морквою, редькою, помідорами, огірками, солодким перцем і салямі, заправлений сумішшю з майонезу та кетчупу.

Інгредієнти

  • 1/4 качана

    — капуста (білокачанна)

  • 1/4 качана

    — капуста (кольорова)

  • 350 гр.

    — ковбаса (салямі)

  • 1 шт.

    — буряк

  • 1 шт.

    — морква

  • 3 шт.

    — помідори

  • 2 шт.

    — огірок

  • 10 шт.

    — редис

  • 1 шт.

    — перець (солодкий)

  • 1 чашка

    — майонез

  • 1/3 чашки

    — кетчуп

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Чистий білокачанну капусту нарізаємо тонкою соломкою (як можна тонше) і викладаємо в миску.


    Свіжі огірки, моркву, буряк за допомогою спеціальної терки нарізаємо на тонкі кружечки і ножем нарізаємо соломкою, очищений перець з помідорами — невеликими шматочками, редис — кружечками і навпіл, салямі — соломкою, цвітну капусту ділимо на дуже дрібні суцвіття. Викладаємо підготовлені салямі і овочі в миску до капусти.


    Солимо свіжий салат і перемішуємо.


    У мисці змішуємо майонез з кетчупом.


    Заправляємо підготовлений хрусткий салат готовим соусом і відразу подаємо. Приємного апетиту!