Капустяний салат з огірком


Простий рецепт хрусткого салату з білокачанної капустою, огірком, зеленою цибулею і кропом.

Інгредієнти

  • 1/2 качана

    — капуста (білокачанна)

  • 1 шт.

    — огірок (свіжий, великий)

  • 1 стебло

    — зелена цибуля

  • 1 пучок

    — кріп

  • 1 ст. л.

    — сік лимона

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 3 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування


    Чистий капусту нарізаємо соломкою.


    Викладаємо підготовлену капусту в миску, посипаємо сіллю і мнемо рукою до виділення соку.


    Чистий огірок нарізаємо соломкою, зелений лук з кропом — дрібно.


    Викладаємо підготовлену зелень з огірком в миску з капустою, поливаємо соком лимона і маслом. Для аромату масло краще брати рослинна нерафінована. Перемішуємо.

    Готовий хрусткий салат відразу подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: