Капуста тушкована з мясом — рецепт приготування

Капуста всім овочам — овоч. Ми всі без винятку знаємо його і любимо. І що тільки не роблять з капустою і з капусти. І варять її і тушкують і смажать, і солять і…і…і… В 50-ті роки капуста і картопля врятувала багато людей.

В мої студентські роки в їдальні завжди була капуста, як гарнір, але ми брали її одну і з хлібом, який в ті часи стояв на столі безкоштовно і скільки хочеш, і гірчицею, обідали. Яка була смакота!

І після, я напевно все життя любив і люблю капусту, але тільки вже не просто капусту, а капусту в пироги, пиріжки, солону, навіть китайську капусту і звичайно тушена з м’ясом. Особливо капусту з рулькой, це чи не національне блюдо німців і ще капусту, свинячі реберця, ну просто клас. Отже готуємо.

1. Рецепт тушкованої капусти зі свинячими реберцями

2-3 порції

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі нежирні — 350-400 р.
  • Спеції для смаження м’яса

  • Капуста свіжа — 1 невеликий вилок
  • Морква — 1 середня
  • Цибуля — 1 середня головка
  • Помідор — 1 середній
  • Масло рослинне — 3-4 ст. л.
  • Сіль, цукор, перець