Канапе з солоними огірками і сиром


Простий гарний рецепт канапе з невеликими солоними огірками, вершковим сиром, майонезом у скибочках хліба.

Інгредієнти

  • 12 шт.

    — огірок (солоні невеликі)

  • 12 скибочок

    — хліб (білий тостерний)

  • 220 гр.

    — сир (вершковий)

  • 2 ст. л.

    — майонез

  • 1 ст. л.

    — цибуля ріпчаста

  • 1/2 ч. л.

    — кріп (сушений)

  • 1/4 ч. л.

    — перець (чорний)

Рецепт приготування

    У мисці добре змішати вершковий сир, натертий лук, майонез, сушений кріп і перець.


    З м’яких скибочок тостерного хліба зрізаємо кірки.


    Кожен скибочку хліба розкочуємо тонко качалкою, змащуємо підготовленої вершковою сумішшю і викладаємо солоний огуречик (за розміром повинен збігатися з скибочкою хліба).


    Звертаємо хліб з огірками в рулетики, обертаємо плівкою і витримуємо в холодильнику 6 годин, щоб рулетики щільно трималися. Можна не обертати плівкою, а скласти рулетики щільно один до одного швом вниз в контейнер і відправити накритими в холодильник.


    У готових рулетиків зрізаємо трохи кінці і розрізаємо на 3 частини. За бажанням в канапе можна додати тонко нарізану салямі. Скибочка хліба змащуємо вершковою сумішшю, викладаємо скибочка салямі, знову суміш і огірок.

    Дуже смачне канапе подаємо з зубочистками або без. Приємного апетиту!