Індичка з ананасом


Оригінальний рецепт приготування філе індички по-гавайськи з ананасом та сиром.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — індичка (філе)

  • 6 шт.

    — ананас (кільця)

  • 50 гр.

    — глива (або шампіньйони)

  • 6 скибочок

    — сир

  • 1 гілочка

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування індички з ананасом ставимо за духовку на 200 градусів.

    Філе індички розрізаємо на 6 частин і відбиваємо. Посипаємо підготовлені шматки індички сіллю і перцем.


    Гриби нарізаємо. Підготовлені гриби обсмажуємо в олії з сіллю 2-3 хвилини.


    Підготовлені шматки індички швидко обсмажуємо на сильному вогні по 1 хвилині з кожної сторони.


    На кожен шматок обсмаженої індички викладаємо підготовлені гриби, кільце консервованого ананаса, шматок сиру і листочок петрушки. Відправляємо шматки індички з ананасом в духовку на 25-30 хвилин.

    Гарячу ароматну індичку з ананасом подаємо з рисом і вареними брокколі. Приємного апетиту!