Ікра з баклажанів на зиму і не тільки, рецепти -пальчики оближеш

Ікра з баклажанів мабуть одна з найвідоміших і смачних закусок. Часто її порівнюють з ікрою з кабачків. Але по моєму це зовсім різні закуски. Згадайте ікру з кабачків, це як правило овочі дуже дрібно перекручені або перетерті в суцільну масу.

Все інше з кабачків вже не ікра, а салати. А з баклажанів навіть не перетерті овочі, а дрібно нарізані шматочками, змішані з іншими дрібно нарізаними овочами, теж звуть ікрою.

Так що не дивуйтеся, якщо зустрінете в рецептах ікру з баклажанів у вигляді салатів. Це теж ікра і це теж ну дуже смачно.

Як приготувати ікру з баклажанів. Покрокові рецепти приготування ікри з баклажанів на зиму і на літо

У цій статті ми розглянемо і як заготовити баклажанну ікру на зиму, і як приготувати таку ікру, яку відразу можна подавати на стіл. Дивіться уважно. Готуйте. Успіхів!