Ідеальний кускус


Відмінний рецепт самого простого, швидкого і універсального гарніру з крупи кускус. Розсипчастий кускус відмінно підійде до овочів, м’яса і риби.

Інгредієнти

  • 1,5 склянки

    — крупи кускус

  • 1 ст. л.

    — вершкове масло

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування кускуса воду (1 ¾ склянки) доводимо до кипіння, додаємо сіль, вершкове і рослинне масло.


    Засипаємо крупу кускус (пропорція на 1 ½ склянки кускусу 1 ¾ склянки води) і добре перемішуємо.


    Відразу знімаємо кускус з вогню, накриваємо і залишаємо на 5 хвилин.

    Знімаємо кришку і, щоб кускус став розсипчастим, з допомогою виделки акуратно розмішуємо і кускус готовий!. Подаємо смачний кускус як гарнір до овочевих, м’ясних і рибних страв. Приємного апетиту!