Гуляш зі свинини


Відмінний рецепт приготування угорської національної страви гуляшу. Справжній гуляш готують на багатті в казанку, так як готували спочатку густий суп-гуляш пастухи.

Інгредієнти

  • 1,5 кг.

    — свинина

  • 4-5 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 8 шт.

    — картопля

  • 4 шт.

    — морква

  • 2 шт.

    — помідори

  • 1 ст. л.

    — паприка

  • 1/4 ч. л.

    — перець (гострий червоний)

  • 50 гр.

    — сало (копчене)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Копчене сало нарізаємо на невеликі шматочки, свинину – на шматочки середнього розміру. Очищені картоплю, моркву – на невеликі шматочки, помідори – кубиками, ріпчаста цибулю – дрібно.

    У розігріту чавунну каструлю викладаємо підготовлену копчене сало і смажимо до утворення жиру. У жир з салом викладаємо підготовлені шматочки свинини і смажимо 10-15 хвилин, поки шматочки не зажарятся.

    Додаємо в каструлю підготовлені картоплю, цибулю, моркву і помідори. Вливаємо гарячу воду до повного покриття овочів і м’яса. Посипаємо сіллю, паприкою і гострим червоним перцем. Перемішуємо гуляш і тушкуємо на повільному вогні з кришкою 30-35 хвилин. Якщо води википить багато, додаємо ще.

  • Готовий гарячий густий суп-гуляш розкладаємо по тарілках і подаємо з хлібом. Приємного апетиту!