Гуляш з курки


Рецепт ароматної страви з курки, картоплі, моркви, цибулі. Красивий колір страві додає порошок солодкої паприки і томатна паста.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — курка (стегно)

  • 2 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 зубчик

    — часник

  • 1 ст. л.

    — паприка (порошок)

  • 1 ст. л.

    — томатна паста

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промиті курячі стегна обробляємо на філе і нарізаємо крупно, очищену моркву — кружальцями, очищений цибулю — півкільцями, очищений картопля — крупно.


    У сотейник вливаємо олію, додаємо часник і підготовлене філе стегон, швидко обсмажуємо до золотистого кольору і прибираємо.


    Додаємо після курки нарізані півкільця цибулі, обсмажуємо 2-3 хвилини і викладаємо підготовлені кружальця моркви, курку, скибочки картоплі і лавровий лист.


    Додаємо в сотейник паприку, томатну пасту і заливаємо водою, щоб покрити повністю курку з овочами. Солимо, перчимо, перемішуємо, накриваємо і тушкуємо курку з овочами на повільному вогні 30 хвилин.

    Готовий ароматний гуляш курячий подаємо гарячим хлібом. Приємного апетиту!