Грибний суп в хлібному горщику


Ідеальний спосіб побалувати себе після зимових прогулянок на свіжому повітрі. Ідеальний спосіб здивувати своїх гостей. Це блюдо можна приготувати в булочках, куплених в магазині, але дуже приємно самим приготувати випічку, яка буде свіжою, ароматною і дуже смачною.

Інгредієнти

Для тіста

  • 3 склянки

    — мука

  • 1 пакет

    — дріжджі (сухі)

  • 1/2 склянки

    — вода (тепла)

  • 1/2 склянки

    — молоко (тепле)

  • 1/4 склянки

    — рослинна олія

  • 2 ст. л.

    — цукор

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ч. л.

    — сіль

Для супу

  • 300 гр.

    — гриби (будь-які)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 шт.

    — картопля (середній)

  • 3 ст. л.

    — вершкове масло

  • 1 л.

    — вода (або овочевий бульйон)

  • 200 мл.

    — вершки (жирні)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — чебрець

  • за смаком

    — сіль