Грибний салат з яйцями


Відмінний рецепт приготування ароматного салату з вареними печерицями, яйцями, петрушкою і майонезом.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — печериці

  • 5 шт.

    — куряче яйце

  • 1 пучок

    — петрушка

  • 5 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Яйця відварюємо, очищаємо. Чисті гриби відварюємо у воді 5-7 хвилин і відкидаємо на друшляк, охолодити.

    Підготовлені остиглі печериці з яйцями нарізаємо кубиками, петрушку – дрібно. Викладаємо в миску.

    Додаємо до підготовлених грибів, яєць, петрушки майонез, сіль, перець і перемішуємо. Даємо ароматного салату 10 хвилин настоятися і подаємо. Приємного апетиту!