Гарячі сендвічі з квашеною капустою по-баварськи


Хрусткі запечені багети з ароматною начинкою і сиром. Оригінальна начинка з охолоджених ковбасок, квашеної капусти і копченого сала дає сендвичів приголомшливий смак.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — ковбаски (охолоджені баварські або інші)

  • 300 гр.

    — капуста (квашена білокачанна)

  • 200 гр.

    — сир (твердий)

  • 100 гр.

    — сало (копчене)

  • 3 шт.

    — багет (невеликі)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 ст. л.

    — гірчиця (баварська негостра)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Охолоджені ковбаски очищаємо і поділяємо фарш пальцями на шматочки.


    У маслі обсмажуємо копчене сало з цибулею.


    Додаємо підготовлений фарш з ковбасок.


    Коли шматочки фаршу стануть світлими, додаємо квашену капусту.


    Приправляємо фарш з капустою меленим перцем, сіллю (якщо необхідно) і обсмажуємо 5 хвилин.


    Невеликі багети розрізаємо вздовж навпіл і змащуємо солодкою гірчицею (можна взяти і гостру, але зменшити до 1 ч. л. на один багет.). За бажанням гірчицю можна замінити на суміш з кетчупу і майонезу.


    Викладаємо на нижню частину багета підготовлену начинку з ковбасного фаршу і квашеної капусти.


    Посипаємо натертим сиром.


    Викладаємо ароматні багети з начинкою на деко і відправляємо в духовку при 200 градусах, поки сир не розплавиться.

    Подаємо ароматні хрусткі сендвічі злегка теплими. Приємного апетиту!

    Дивіться також: