Гамбургер з куркою та ананасом


Відмінний рецепт приготування гамбургера з хрусткою куркою і свіжим ананасом.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — курка (філе грудки по 100 гр.)

  • 150 мл.

    — соус (терияке)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — перець (зелений чилі)

  • 4 скибочки

    — сир (Емменталь)

  • 4 скибочки

    — ананас (свіжий)

  • 4 шт.

    — булка (для гамбургера)

Рецепт приготування

    Куряче філе маринуємо в соусі териаке мінімум 20 хвилин, краще маринувати 3 години.
    Цибулю з перцем чилі нарізаємо тонкими кільцями.

    Мариноване філе обсмажуємо на грилі або сковороді по 2,5 хвилини з кожного боку. Викладаємо на тарілку і відразу покриваємо кожен гарячий шматок скибочкою сиру, щоб він розплавився.

    Булки для гамбургера розрізаємо на 2 частини і підсмажуємо на грилі або сковороді з боку зрізу. Скибочки ананаса обсмажуємо 3 хвилини.

  • На одну частину булки викладаємо підготовлене куряче філе з розплавленим сиром, зверху розміщуємо смажений скибочку ананаса, кілька кілець цибулі і перцю чилі. Накриваємо гамбургер з куркою і ананасам другою частиною булки і подаємо. Приємного апетиту!