Фаршировані печериці з помідорами черрі


Відмінна закуска з печериць, сиру, зеленої цибулі і помідорів черрі.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — печериці

  • 250 гр.

    — сир (твердий)

  • 150 гр.

    — помідори (черрі)

  • 3 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 50 мл.

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    Печериці добре промиваємо, відокремлюємо капелюшки від ніжок і викладаємо на рушник, щоб просохли. У мисці змішуємо підготовлений натертий сир, нарізаний зелений лук і сметану. Чисті помідори черрі ріжемо навпіл.

    Підготовлені капелюшки печериць заповнюємо сирною сумішшю, половинки помідорів черрі протикаємо зубочисткою і вставляємо розрізаною частиною вниз в начинку. Капелюшки викладаємо на деко з пекарським папером, посипаємо меленим перцем і скроплюємо маслом.


    Відправляємо ароматні грибочки в духовку при 180 градусів на 15-20 хвилин.

    Подаємо смачні фаршировані печериці гарячими або охолодженими. Приємного апетиту!