Чізкейк Нью-Йорк


Відмінний рецепт приготування сирного пирога чізкейк Нью-Йорк зі вершковим сиром і вершками.

Інгредієнти

Для ачинки:

  • 500 гр.

    — сир (вершковий)

  • 200 гр.

    — цукор

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 300 мл.

    — вершки

  • 1 ст. л.

    — ванільний цукор

Для основи:

  • 200 гр.

    — печиво

  • 100 гр.

    — вершкове масло

  • 50 гр.

    — цукор

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 150 градусів.

    В чашу комбайна викладаємо разломленное печиво.


    Печиво подрібнюємо і додаємо цукор, перемішуємо.


    Вершкове масло розтоплюємо, вливаємо в чашу комбайна і перемішуємо суміш з печива ще 30 секунд.


    Вистилаємо Форму пергаментним папером і викладаємо підготовлену суміш з печива на дно. Рівномірно розподіляємо суміш з печива по дну і щільно утрамбовується. Залишаємо в бік.


    У мисці збиваємо вершковий сир з цукром 2-3 хвилини, поки не розчиниться цукор.


    В вершковий сир з цукром, вливаємо вершки, додаємо ванільний цукор і яйця. Збиваємо.


    Виливаємо рівномірно вершково-яєчну начинку у форму на основу з печива.


    Випікаємо чізкейк 30 хвилин виймаємо з духовки.


    Остуджуємо пиріг до кімнатної температури.

    Відправляємо в холодильник чізкейк на 30 хвилин, щоб затвердів.
    Готовий сирний пиріг чізкейк Нью-Йорк нарізаємо на шматки і подаємо. Приємного апетиту!