Часниковий суп з овочами і сухариками


Швидкий рецепт ароматного супу на курячому бульйоні з картоплею, цибулею, солодким перцем, сухариками і великою кількістю часнику.

Інгредієнти

  • 1,5 літра

    — бульйон (курячий)

  • 4 скибочки

    — хліб (білий)

  • 4 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — перець (червоний солодкий)

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (великий)

  • 10 зубчиків

    — часник

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — майоран (сушений)

  • 2 щіпки

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт

    Очищені перець з цибулею нарізаємо на дрібні шматочки, картоплю — на середні скибочки, часник очищаємо.
    У сотейнику розігріваємо олію, викладаємо шматочки перцю, цибулі і обсмажуємо 5 хвилин.


    Вливаємо в сковороду бульйон і додаємо скибочки картоплі. Варимо 20 хвилин.
    Всі підготовлені зубчики часнику пропускаємо через прес, додати майоран, сіль і перемішуємо.

    Викладаємо часникову заправку в суп, доводимо до кипіння, пробуємо на сіль і знімаємо ароматний суп з вогню.
    Поки вариться часниковий суп, білий хліб нарізаємо кубиками і обсмажуємо без масла на сковороді. Гарячий часниковий суп розливаємо по тарілках, зверху додаємо підготовлені сухарі, посипаємо зеленню і подаємо. За бажанням часниковий суп посипаємо натертим сиром. Приємного апетиту!