Бутерброди з ковбасою та овочами


Прості закусочні бутерброди з копченою ковбасою, смаженими кабачками, свіжими огірками, помідорами і вершковим сиром на скибочках багета.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — ковбаса (копчена)

  • 170 гр.

    — сир (вершковий Альметте тощо)

  • 1 шт.

    — хліб (довгий багет)

  • 2 шт.

    — кабачок

  • 1 шт.

    — огірок

  • 3 шт.

    — помідори (невеликі)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2-3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Чисті кабачки нарізаємо кружечками, викладаємо на деко і поливаємо олією. Повинно вийти 40 кружечків (по 2 шт. на 1 бутерброд).


    Засмажуємо підготовлені кабачки в духовці при 200 градусах, поки кружечки не зарум’яняться.


    Невеликі помідори нарізаємо кружечками, ковбасу з огірком — кружечками і навпіл, багет — тонкими скибочками.


    У мисці перемішуємо вершковий сир, подрібнений часник, трохи солі і перцю.


    Скибочки багета намазуємо підготовленої вершковою сумішшю.

    На кожен шматок багета з сиром викладаємо по 2 скибочки кабачка і по одному скибочці ковбаси. Зверху бутербродів викладаємо скибочки огірком і помідор. Отримуємо 2 види бутербродів, які прикрашаємо гілочками кропу і відразу подаємо. Приємного апетиту!