Бутерброди з червоною рибою


Ароматні дуже смачні бутерброди з вершковим сиром, кропом і червоною рибою на шматочки багета. Поєднання вершкового сиру і кропу дає неповторний смак.

Інгредієнти

  • 225 гр.

    — риба (сьомга, форель копчена або солона)

  • 225 гр.

    — сир (вершковий Альметте, Хохланд і т. п.)

  • 2 гілочки

    — кріп

  • 16 шматочків

    — хліб (багет або батон)

Рецепт приготування

    Якщо для приготування бутербродів використовуємо багет, то нарізаємо на 16 скибочок. Якщо використовуємо батон, то на 8 великих скибочок і навпіл.


    У мисці змішуємо вершковий сир і нарізаний кріп.


    Намазуємо підготовленої вершковою сумішшю шматочки багета і викладаємо на тарілку.

    Червону рибу нарізаємо на 16 тонких шматочків за розміром скибочки багета і викладаємо на суміш. Дуже смачні бутерброди готові до столу, за бажанням можна додати за кружечки свіжого огірка і можна прикрасити гілочками кропу. Приємного апетиту!