Бутерброди з часником і сиром


Хрусткі шматочки багета змащені ароматним маслом (з часником і петрушкою), посипані сиром і запечені в духовці.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — хліб (багет, 300 гр.)

  • 150 гр.

    — сир (твердий)

  • 70 гр.

    — вершкове масло (розм’якшене)

  • 1 зубчик

    — часник

  • 2-3 гілочки

    — петрушка

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Петрушку дрібно нарізаємо, часник пропускаємо через прес. Викладаємо підготовлені часник з петрушкою в розм’якшене масло, трохи солимо і перемішуємо. Половину петрушки залишаємо.


    Сир натираємо. Краще брати половину моцарели і половину будь-якого твердого сиру (Едам, Тильзитер тощо).


    Багет нарізаємо на скибочки, змащуємо підготовленим ароматним маслом, викладаємо на деко з папером і посипаємо сиром.

    Відправляємо бутерброди в духовку при 200 градусах на 5-7 хвилин.
    Готові ароматні бутерброди виймаємо, посипаємо залишками петрушки і подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: