Бутерброд з беконом і яйцем-пашот


Відмінний рецепт приготування смачного сніданку.

Інгредієнти

  • 4 скибочки

    — хліб

  • 8 скибочок

    — бекон

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 4 ст. л.

    — сир (вершковий)

  • 2 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    У великій каструлі доводимо до кипіння підсолену воду, зменшуємо вогонь до мінімуму, розбиваємо яйце в невелику чашку і акуратно, закручуючи воронку у воді, вливаємо в киплячу воду яйце. За таким принципом вливаємо всі яйця. Залишаємо кипіти протягом 2 хвилин, знімаємо з вогню і залишаємо у воді ще на 2 хвилини. Виймаємо яйця шумівкою на тарілку.

    Бекон злегка солимо, перчимо і підсмажуємо в сковороді до золотистої скоринки (бекон не повинен стати хрустким).

    У невеликій мисці змішуємо майонез і вершковий сир.

  • На тарілку викладаємо чотири скибочки хліба, на нього розміщуємо по 2 скибочки бекону, зверху розміщуємо по одному яйцю, поливаємо сумішшю з майонезу і вершкового сиру і відразу подаємо.

    Приємного апетиту!