Бублики (сушіння) з фаршем


Оригінальна закуска з сушками, м’ясним фаршем та сиром.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — м’ясний фарш (свинина 50% і яловичина 50%)

  • 350 гр.

    — бублики (сушіння)

  • 200 мл.

    — молоко

  • 150 гр.

    — сир (Пошехонський, Чеддер і т. п.)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування фаршированих сушок включаємо духовку на 180 градусів.

    М’ясний фарш викладаємо в миску, додаємо підготовлений дуже дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль і перець. Перемішуємо.


    Молоко підігріваємо до 50-60 градусів і виливаємо в миску, опускаємо сушіння на 4-5 хвилин.


    Форму змащуємо олією і викладаємо підготовлені сушіння, посередині розподіляємо невелику кількість фаршу, утрамбовується і щедро посипаємо натертим сиром.


    Відправляємо бублики (сушіння) в духовку на 20-25 хвилин, поки фарш не приготується і сир не засмажитися до золотисто-коричневої скоринки.

  • Сушіння з м’ясом виймаємо, охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!