Ботвинья — рецепт холодного супу на квасі з рибою

Рибна ботвинья – це традиційне російське блюдо. Воно являє собою холодний суп на квасі, з використанням бурякової гички, кропиви, цибулі, щавлю і так далі. Рибу кладуть варену або солону. З першого погляду може здатися, що це зовсім несмачно. Але ті, чиє дитинство проходило влітку в селі, знають, що смак цей непорівнянний ні з чим.

Наші бабусі і мами в дитинстві обов’язково готували цей суп. Адже всі продукти прості, ростуть на городі. А рибку можна використовувати будь-які на ваш смак.

У цій статті я зібрала для вас дуже смачні і прості способи приготувати ботвинью з рибою. Адже літо – це час, коли природа дарує нам безліч вітамінів. Потрібно запасатися ними на всі 100%. Навіть з першого погляду, даремна бадилля, може стати основним інгредієнтом в супі, який виявиться дуже смачним і корисним.