Барбекю — рецепти смачного, зажареного по-особливому, мяса

М’ясо-барбекю або шашлик ми готуємо дуже часто. Особливо зараз, коли погода так і манить виїхати за місто і посмажити м’яса на вугіллі. Це дуже смачно.

Напевно, у багатьох родинах це не просто поїдання м’яса з багаття, але і своєрідна традиція зібрати всіх разом у веселій компанії. Аромат багаття і смаженого м’яса, свіже повітря, сімейна атмосфера або весела вечірка – це те, що ми чекаємо на всю зиму.

М’ясо барбекю відрізняється від м’яса-гриль тим, що його обов’язково потрібно маринувати перед приготуванням. Зазвичай маринують його довго, щонайменше 3 години. А в ідеалі залишити його на ніч до пікніка.

Але якщо часу на це обмаль, можна просто приготувати до нього соус барбекю, який додасть йому особливий аромат. Головними його інгредієнтами можуть послужити мелену каву або копчена паприка, наприклад. Ці та інші рецепти смачного барбекю ми розглянемо сьогодні.

У цій статті я підібрала для вас різні варіанти приготувати соковите барбекю. Безліч маринадів можна застосувати до яловичини, свинини або курки. Забирайте рецепти собі в соціальні мережі, адже сезон барбекю можна вважати відкритим!