Азу — 6 кращих покрокових рецептів приготування

З давніх часів татари вважають за краще під час трапези бачити на своєму столі м’ясо. Колись кочівники смажили його цілими тушами або варили шматками. Потім прийшов час більш вишуканих страв з додаванням овочів. А коли з’явилася можливість солити огірки, то і їм знайшлося застосування традиційної кулінарії.

В казанах на багатті стали гасити м’ясо в кисло-солоної цибульно-морквяної підливі. В сучасних умовах домашньої кухні ароматне і дуже ситне азу по-татарськи можна приготувати не тільки в невеликому казанку на плиті, але і в жароміцних горщиках в духовці і в мультиварці.

Томати з огірками дають ту саму неповторну делікатну кислинку, яка насичує м’ясо і овочі. Як і в лагмане, всі компоненти татарського азу повинно стояти разом, щоб вийшов насичений смако-ароматичний шедевр. А вже додавати картоплю чи ні – вирішувати тільки вам.