12 рецептів пишні оладки на кефірі, на молоці, на дріжджах

Масляна — ах скільки в цьому слові музики, веселощів, радості. Нещодавно я писав вже про масляну і звичайно давав рецепти приготування млинців. Але як ви самі розумієте, одними млинцями не обійдешся. Хоча згадую дитинство, коли на масницю ми по моєму, нічого більше не їли. Забігали до кого небудь додому, хапали по млинцю і знову бігли на вулицю. Потім забігали до іншого і так цілий день.

Ну а господині пекли і пекли. І як я вже згадував, не тільки млинці. Ще на масляну дуже часто, вірніше, навіть обов’язково, печуть оладки. Дуже схожі страви і все-таки є досить великі відмінності. Сьогодні ми з вами приготуємо кілька видів оладок з різними інгредієнтами.

Як приготувати оладки. Покрокові рецепти приготування оладок з фото

Крім відмінності в інгредієнтах, зверніть увагу на відмінність в їх кількості, відмінності в густині тіста, відмінності в нагріванні сковороди. Загалом дивіться, читайте, повторюйте. Діліться з нами вашими думками в коментарях.